ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Έχουμε 30 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αυτόματος Τηλεφωνητής Ενημέρωσης
2521023266
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ -ΥΔΡΕΥΣΗ

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη μείωση δημοτικών τελών στους πολύτεκνους του Δήμου Δράμας για όσους έχουν ενταχθεί ξεκινά τον Νοέμβριο και μέχρι 30 Ιανουαρίου 2019. Η κατάθεση δικαιολογητικών γίνεται στο γραφείο 131-ισόγειο Διοικητηρίου από τις 9:00 έως 1:00, με φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και φωτοαντίγραφο απόδειξης ΔΕΗ ( στο όνομα του ενδιαφερομένου ή στο όνομα ιδιοκτήτη με την ηλεκτρονική δήλωση μίσθωσης ακινήτου) και τις δύο σελίδες. Επίσης στον Δήμο Προσοτσάνης η ταυτοποίηση για όσους έχουν ενταχθεί ήδη στην μείωση των δημοτικών τελών των Πολυτέκνων για τα δημοτικά τέλη και νερό  θα αρχίσει τον Νοέμβριο 2019, για νέους πολυτέκνους πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τον Φεβρουάριο -Μάρτιο κάθε Χρόνο.

 

NEWSLETTER


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
20130329

Warning: getimagesize(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/sylpoldr/public_html/new/plugins/content/fb_tw_plus1.php on line 1342

Warning: getimagesize(http://www.news4all.gr/images/opinion/cemetery.jpg): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/sylpoldr/public_html/new/plugins/content/fb_tw_plus1.php on line 1342

Κόλαφος για το κυβερνητικό "success story" η ανακοίνωση των πολυτέκνων (180χιλ. Οικογενειών): η Ελλά


Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ                                  ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


cemetery

Μ

ε μία πολυσέλιδη συγκλονιστική ανακοίνωση, η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, εκπροσωπώντας 180 χιλιάδες περίπου πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες αριθμούν περί τα 900 χιλιάδες άτομα, βάζει μία ταφόπλακα στο success story που επιχειρεί να χτίσει η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου.

Οι πολύτεκνοι, η αναπαραγωγική ραχοκοκαλιά της Ελληνικής κοινωνίας, στέλνει ένα μήνυμα οργής και συνάμα απελπισίας προς την πολιτική ηγεσία για τα όσα καταστροφικά επισημαίνουν πως γίνονται και πλήττουν τον μοναδικό πυρήνα ενότητας μέσα στην κρίση που είναι η οικογένεια.

Οι πολύτεκνοι, που σήμερα 3 Νοεμβρίου, εορτάζουν την «ημέρα των πολυτέκνων» όπως αυτή έχει θεσπιστεί την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου, αναλυτικά και διεξοδικά στην ανακοίνωσή τους εστιάζουν στα σημεία που αδίκως και αναποτελεσματικά διαλύουν την Ελληνική οικογένεια:

• Η Ελλάδα βαδίζει στο τέλος της λόγω του τραγικού δημογραφικού προβλήματος που επιδεινώνεται από τα γενικότερα μέτρα και τις περικοπές, που εξοντώνουν τις οικογένειες.
• Διαρκής φορολογική σφαγή και επιδρομή κατά των πολυτέκνων.
• Εξαιρούνται της διαθεσιμότητας μόνο οικογένειες με 4 παιδιά!!
• Δεν εφαρμόζεται το άρθρο 21 του συντάγματος για την ειδική φροντίδα των πολυτέκνων.
• Μειώνονται συνεχώς οι πολύτεκνες οικογένειες και άρα και ο πληθυσμός της χώρας.

Eδώ το πλήρες κείμενο της σχετικής ανακοίνωσης.

Οι κυβερνώντες θα πρέπει κάποτε να καταλάβουν πως η οικογένεια και η μικρομεσαία επιχείρηση είναι ο ιστός που κρατά τη χώρα ζωντανή. Αυτοί πρέπει να στηρίζονται και όχι να διώκονται. 
Δεν είναι μακριά η ώρα που μεγάλες κοινωνικές ομάδες όπως οι πολύτεκνοι, θα πάρουν την τύχη στα χέρια τους και θα σχηματίσουν πολιτικό φορέα. Άλλωστε η αριθμητική τους δύναμη, τους εγγυάται την άνετη είσοδο στη βουλή και ίσως και το φρενάρισμα στην κατρακύλα που έχει πάρει η χώρα μας.

Γράφει ο Τάκης Αναστασάκης
Για το www.news4all.gr 

 

Fresh & Green Market
Μάρκετ τροφίμων
"Ο ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ"


Δείτε τις προσφορές μας

www.freshgreenmarket.gr
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ


ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

-ΜΑΡΚΕΤ ΒΙΤΡΙΝΑ ΨΥΓΕΙΟ ΡΑΦΙΑ ΠΑΓΚΟΙ

και  ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. ΤΗΛ 6934031168

 
Ενοικιάζεται Διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.

ΑΝΑΚΟΙΝΣΗ

Ενοικιάζεται Διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Χαλκιδικής 74 Περιοχή Μπότσαρη, Δύο

δωματίων , κουζίνα, WC , τηλ 6934031168.

 
Ενοικιάζεται Δυάρι Διαμέρισμα

Ενοικιαζεται γκαρσονιέρα δύο δωματίων ,WC  κουζίνα.

Διεύθυνση Διγενή 11 Κομνηνοί Δράμα. (Όχι εργένηδες)

τηλ. επικοινωνίας. 6951671096 Σταθ. 2521037176.

 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

από τις 20 Μαρτίου όλες οι συναλλαγές από τα γραφεία του Συλλόγου  θα εκτελούνται τηλεφωνικά  και θα σας  δίνονται  οδηγίες  πώς να εξυπηρετηθείτε μέχρι να λήξουν τα μέτρα που έλαβε η Ελληνική Δημοκρατία, θα καλείται στα τηλέφωνα. 6934031168 και 6974422442. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Προσέχουμε για να έχουμε

 

 
ΕΙΔΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΕΙΔΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Την Ειδική Πιστοποίηση των
κάτωθι ΝΠΙΔ ως φορέων
παροχής υπηρεσιών κοινωνικής
φροντίδας μη κερδο−
σκοπικού χαρακτήρα
ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ
1. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕ−
ΡΙΧΩΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ»
με έδρα τη Δράμα
Αρ. ΦΕΚ 1390
6 Σεπτεμβρίου 2010.
ΦΟΡΕΑΣ-ΝΠΙΔ -ΜΚΟ
Αριθμός Εθνικού Μητρώου
01101ΣΥΕ12046074Ν
Ειδικό Μητρώο ΜΚΟ
01101ΣΥΕ12046074Ν
Ημερ απόφ.05 Ιαν.2005
ΓΠ:Π2γ/132106/04
Νόμος2646/98.

 

 
ΣΥΝΔΕΣΗΛογότυπο Συλλόγου

Find us on Facebook