ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Έχουμε 66 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αυτόματος Τηλεφωνητής Ενημέρωσης
2521023266
«Μοριακή ανίχνευση RNA του ιού SARS- CoV- 2»

Το μικροβιολογικό ιατρείο

Μπόζη Θεοχαρίδου Ελένη

ενημερώνει ότι η εξέταση

«μοριακή ανίχνευση RNA του ιού

SARS- CoV- 2» εκτελείται

καθημερινά και για τα

μέλη του συλλόγου

η τιμή ανέρχεται στα 90 ευρώ.

Επικοινωνία: 2521020458

(ιατρείο) και 6938331165

NEWSLETTER


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
20130329

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΠΡΟΣ: : Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αθλητισμού και Πολιτισμού  κ. Αρβανιτόπουλος K.

ΚΟΙΝ  : Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος(ΑΣΠΕ)

 ΘΕΜΑ: Μετεγγραφές Πολύτεκνων Φοιτητών

 Αξιότιμε κ. Υπουργέ

 Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου σας απευθύνουμε ύστατη κραυγή αγωνίας και θυμού διότι αρνείστε επιδεικτικά να μας ακούσετε και αγνοείτε την πολυτεκνική κοινότητα και το θεσμικό μας όργανο την ΑΣΠΕ. Θεωρούμε απαράδεκτο ότι αρνείστε να ρυθμίσετε το θέμα των παιδιών των πολυτέκνων, που στο προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος διαγράφηκαν από τις σχολές τους, γιατί κάποια από τα αδέλφια τους, ήταν πάνω από τα 23 έτη και δεν θεωρούνται πολύτεκνες οικογένειες κατά την ερμηνεία της προκατόχου σας υπουργού που είναι παράνομη, χωρίς να αναγράφετε τέτοια έννοια στον νόμο 3454/06 κάτι που και εσείς συμφωνούσατε για την αντισυνταγματικότητα της ερμηνείας του νόμου της  κ. Διαμαντοπούλου . Ούτε αυτών που λόγω ορίων εισοδήματος δεν γράφτηκαν στις σχολές και των οποίων οι υποθέσεις εκκρεμούν στα δικαστήρια και ούτε υπερβαίνουν τους εκατό είκοσι (120) συνολικά . Ακόμη αρνείστε να ρυθμίσετε το πρόβλημα των παιδιών που κατοικούν σε περιφέρειες και παράνομα, χωρίς να προβλέπεται από το νόμο, τους απαγορεύθηκε να φοιτήσουν σε σχολές που δεν υπήρχαν στις περιφέρειες τους με αποτέλεσμα να   έχουν προσφύγει στα δικαστήρια. Ούτε ακόμη ρυθμίστηκε το πρόβλημα των μετεγγραφών των παιδιών των πολύτεκνων που ίσχυε εδώ και τριάντα δύο (32) χρόνια χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Διαρρέεται στο τύπο ότι επαναφέρεται τα όρια εισοδήματος όταν τα καταργήσατε τον Απρίλιο 2012. Συμψηφίζεται τους πολύτεκνους με τους έχοντας ένα παιδί. Χαρακτηριστικό είναι ότι η κυβέρνηση στην πολύπαθη τροπολογία που θα φέρεται δεν αναγνωρίζεται την ιδιότητα του πολύτεκνου δείγμα καθαρά αντιπολυτεκνικής και αντιδημογραφικής πολιτικής που έχει διαμορφώσει η κυβέρνηση σας. Δεν σας παρακαλούμε αλλά σας προτρέπουμε την ύστατη στιγμή να σεβαστείτε την ιστορία και την προσφορά των πολύτεκνων οικογενειών στη Πατρίδα πολύ δε περισσότερο στην κοινωνική συνοχή του Έθνους. Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ο Χριστός να Φέρει την ειρήνη στην υπουργική σας θητεία.

 Για το ΔΣ
 -o-                                                                        -ο-

Πρόεδρος                                                  Γεν. Γραμματέας 

Σμολοκτός Νικόλαος                                         Στάϊκος Αντώνιος

ΠΡΟΣ: Βουλευτή Δράμα.  κ   Κυριαζίδη Δ.

ΚΟΙΝ  : Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος(ΑΣΠΕ)

 

ΘΕΜΑ: Μετεγγραφές Πολύτεκνων Φοιτητών

 Αξιότιμε κ. Βουλευτά

 Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου σας απευθύνουμε ύστατη κραυγή αγωνίας και θυμού διότι αρνείστε επιδεικτικά να μας ακούσετε και αγνοείτε τη πολυτεκνική κοινότητα και το θεσμικό μας όργανο την ΑΣΠΕ. Θεωρούμε απαράδεκτο και εγκληματικό να  ψηφίσετε την τροπολογία που φέρνει ο υπουργός Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος που  ρυθμίζει τις  μετεγγραφές και θέτει εκτός  θέματα που αφορούν τα παιδιά φοιτητές των πολυτέκνων , που στο προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος διαγράφηκαν από τις σχολές τους, γιατί κάποια από τα αδέλφια τους, ήταν πάνω από τα 23 έτη και δεν θεωρούνται πολύτεκνες οικογένειες κατά την ερμηνεία της πρώην υπουργού που είναι παράνομη. Ούτε αυτών που λόγω ορίων εισοδήματος δεν γράφτηκαν στις σχολές και των οποίων οι υποθέσεις εκκρεμούν στα δικαστήρια και ούτε υπερβαίνουν τους εκατό είκοσι (120) συνολικά . Ακόμη αρνείστε να ρυθμίσετε το πρόβλημα των παιδιών που κατοικούν σε περιφέρειες και παράνομα, χωρίς να προβλέπεται από το νόμο, τους απαγορεύθηκε να φοιτήσουν σε σχολές που δεν υπήρχαν στις περιφέρειες τους με αποτέλεσμα να   έχουν προσφύγει στα δικαστήρια. Ούτε ακόμη ρυθμίστηκε το πρόβλημα των μετεγγραφών των παιδιών των πολύτεκνων που ίσχυε εδώ και τριάντα δύο (32) χρόνια χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Διαρρέεται στο τύπο ότι επανέρχονται τα όρια εισοδήματος όταν τα καταργήσατε τον Απρίλιο 2012. Συμψηφίζεται τους πολύτεκνους με τους έχοντας ένα παιδί. Χαρακτηριστικό είναι ότι η κυβέρνηση στην πολύπαθη τροπολογία που θα φέρεται δεν αναγνωρίζει καν την ιδιότητα του πολύτεκνου, δείγμα καθαρά αντιπολυτεκνικής και αντιδημογραφικής πολιτικής που έχει διαμορφώσει η κυβέρνηση σας. Δεν σας παρακαλούμε αλλά σας προτρέπουμε την ύστατη στιγμή να σεβαστείτε την ιστορία και τη προσφορά των πολύτεκνων οικογενειών στη Πατρίδα πολύ δε περισσότερο στην κοινωνική συνοχή του Έθνους. Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ο Χριστός να Φέρει την ειρήνη στην βουλευτική σας θητεία. Εμείς θέλουμε να μας απαντήσετε τώρα εάν θα ψηφίσετε ή όχι την απαράδεκτη τροπολογία του υπουργείου παιδείας, όπως πήρατε θέση πρόσφατα για το θέμα του θεραπευτηρίου Δράμας Επειδή είστε πολύτεκνος και μέλος του Συλλόγου μας, περιμένουμε.

 Για το ΔΣ
 -o-                                                                     -ο-

Πρόεδρος                                                 Γεν. Γραμματέας

 Σμολοκτός Νικόλαος                          Στάϊκος Αντώνιος

 

ΠΡΟΣ: Βουλευτή Δράμας  κ.  Αηδόνη Χ.
ΚΟΙΝ  : Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος(ΑΣΠΕ)

 ΘΕΜΑ: Μετεγγραφές Πολύτεκνων Φοιτητών

 Αξιότιμε κ. Βουλευτά

 Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου σας απευθύνουμε ύστατη κραυγή αγωνίας και θυμού διότι αρνείστε επιδεικτικά να μας ακούσετε και αγνοείτε τη πολυτεκνική κοινότητα και το θεσμικό μας όργανο την ΑΣΠΕ. Θεωρούμε απαράδεκτο και εγκληματικό να  ψηφίσετε την τροπολογία που φέρνει ο υπουργός Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος που  ρυθμίζει τις  μετεγγραφές και θέτει εκτός  θέματα που αφορούν τα παιδιά φοιτητές των πολυτέκνων , που στο προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος διαγράφηκαν από τις σχολές τους, γιατί κάποια από τα αδέλφια τους, ήταν πάνω από τα 23 έτη και δεν θεωρούνται πολύτεκνες οικογένειες κατά την ερμηνεία της πρώην υπουργού που είναι παράνομη. Ούτε αυτών που λόγω ορίων εισοδήματος δεν γράφτηκαν στις σχολές και των οποίων οι υποθέσεις εκκρεμούν στα δικαστήρια και ούτε υπερβαίνουν τους εκατό είκοσι (120) συνολικά . Ακόμη αρνείστε να ρυθμίσετε το πρόβλημα των παιδιών που κατοικούν σε περιφέρειες και παράνομα, χωρίς να προβλέπεται από το νόμο, τους απαγορεύθηκε να φοιτήσουν σε σχολές που δεν υπήρχαν στις περιφέρειες τους με αποτέλεσμα να   έχουν προσφύγει στα δικαστήρια. Ούτε ακόμη ρυθμίστηκε το πρόβλημα των μετεγγραφών των παιδιών των πολύτεκνων που ίσχυε εδώ και τριάντα δύο (32) χρόνια χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Διαρρέεται στο τύπο ότι επανέρχονται τα όρια εισοδήματος όταν τα καταργήσατε τον Απρίλιο 2012. Συμψηφίζεται τους πολύτεκνους με τους έχοντας ένα παιδί. Χαρακτηριστικό είναι ότι η κυβέρνηση στη πολύπαθη τροπολογία που θα φέρει δεν αναγνωρίζει καν την ιδιότητα του πολύτεκνου, δείγμα καθαρά αντιπολυτεκνικής και αντιδημογραφικής πολιτικής που έχει διαμορφώσει η κυβέρνηση σας. Δεν σας παρακαλούμε αλλά σας προτρέπουμε την ύστατη στιγμή να σεβαστείτε την ιστορία και τη προσφορά των πολύτεκνων οικογενειών στη Πατρίδα πολύ δε περισσότερο στη κοινωνική συνοχή του Έθνους. Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ο Χριστός να Φέρει την ειρήνη στη βουλευτική σας θητεία. Εμείς θέλουμε να μας απαντήσετε τώρα εάν θα ψηφίσετε ή όχι την απαράδεκτη τροπολογία του υπουργείου παιδείας, όπως πήρατε θέση πρόσφατα για το θέμα του θεραπευτηρίου Δράμας

Για το ΔΣ

 -o-                                                                      -ο-

Πρόεδρος                                                  Γεν. Γραμματέας

 Σμολοκτός Νικόλαος                                        Στάϊκος Αντώνιος

 

 

 

Fresh & Green Market
Μάρκετ τροφίμων
"Ο ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ"


Δείτε τις προσφορές μας

www.freshgreenmarket.gr
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ


ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

-ΜΑΡΚΕΤ ΒΙΤΡΙΝΑ ΨΥΓΕΙΟ ΡΑΦΙΑ ΠΑΓΚΟΙ

και  ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. ΤΗΛ 6934031168

 
Ενοικιάζεται Διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.

ΑΝΑΚΟΙΝΣΗ

Ενοικιάζεται Διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Χαλκιδικής 74 Περιοχή Μπότσαρη, Δύο

δωματίων , κουζίνα, WC , τηλ 6934031168.

 
Ενοικιάζεται Δυάρι Διαμέρισμα

Ενοικιαζεται γκαρσονιέρα δύο δωματίων ,WC  κουζίνα.

Διεύθυνση Διγενή 11 Κομνηνοί Δράμα. (Όχι εργένηδες)

τηλ. επικοινωνίας. 6951671096 Σταθ. 2521037176.

 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

από τις 20 Μαρτίου όλες οι συναλλαγές από τα γραφεία του Συλλόγου  θα εκτελούνται τηλεφωνικά  και θα σας  δίνονται  οδηγίες  πώς να εξυπηρετηθείτε μέχρι να λήξουν τα μέτρα που έλαβε η Ελληνική Δημοκρατία, θα καλείται στα τηλέφωνα. 6934031168 και 6974422442. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Προσέχουμε για να έχουμε

 

 
ΕΙΔΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΕΙΔΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Την Ειδική Πιστοποίηση των
κάτωθι ΝΠΙΔ ως φορέων
παροχής υπηρεσιών κοινωνικής
φροντίδας μη κερδο−
σκοπικού χαρακτήρα
ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ
1. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕ−
ΡΙΧΩΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ»
με έδρα τη Δράμα
Αρ. ΦΕΚ 1390
6 Σεπτεμβρίου 2010.
ΦΟΡΕΑΣ-ΝΠΙΔ -ΜΚΟ
Αριθμός Εθνικού Μητρώου
01101ΣΥΕ12046074Ν
Ειδικό Μητρώο ΜΚΟ
01101ΣΥΕ12046074Ν
Ημερ απόφ.05 Ιαν.2005
ΓΠ:Π2γ/132106/04
Νόμος2646/98.

 

 
ΣΥΝΔΕΣΗΛογότυπο Συλλόγου

Find us on Facebook