ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Έχουμε 71 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αυτόματος Τηλεφωνητής Ενημέρωσης
2521023266
ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑΣ

 

Σας ενημερώνουμε ότι για την έκδοση
πιστοποιητικού πολυτεκνίας απαιτείται
η αποστολή στο email του Συλλόγου
info@sylpoldramas.org.gr ΜΟΝΟ με
email ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΜΕ email
βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης
του δικαιούχου Πολυτέκνου πρόσφατη
τριάντα ημερών (30)  από την έκδοση της.
Το πιστοποιητικό πολυτεκνικής Ιδιότητος
ΠΠΙ θα εκδίδεται από την 01 Δεκεμβρίου 2021
ΜΟΝΟ σε ηλεκτρονική μορφή και θα
αποστέλλεται ΜΟΝΟ σε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ
στους δικαιούχους πολυτέκνους , με ειδική
σήμανση ηλεκτρονική σφραγίδα για την
εγκυρότητα του από τον ΑΣΕΠ και όλες τις
Δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες. Απαιτείται
να αποστέλλεται σε φωτογραφία το (πάσο )
πολυτεκνική ταυτότητα η σελίδα με την
φωτογραφία και η σελίδα της ετήσιας
θεώρησης. Περισσότερες πληροφορίες
στα τηλ 2521037000 και στο 693403168
NEWSLETTER


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
20130329

44χρονη μητέρα έχει 21 παιδιά και είναι έγκυος στο 22ο

 

Αληθινή ιστορία: Πρόκειται για μία πέρα ως πέρα αληθινή περίπτωση. Πρόκειται για μία 44χρονη μητέρα, η οποία έχει είκοσι ένα παιδιά. Μάλιστα, δεν σταματά εκεί ο αριθμός των παιδιών της. Αυτό, διότι η ίδια και ο σύζυγός της περιμένουν το 22ο παιδί της οικογένειάς τους. Αναλυτικότερα:

Αληθινή ιστορία: Πώς ξεκινά

Η περίπτωση της 44χρονης σήμερα Sue Radford έχει απασχολεί αρκετά τον βρετανικό Τύπο. Πρόκειται για την μητέρα της μεγαλύτερης οικογένειας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Αγγλία. Η Radford είναι παντρεμένη με τον 48χρονο Noel. Απέκτησε το πρώτο της παιδί σε ηλικία 23 ετών. Ζει στο Lancashire της Βρετανίας με την τεράστια οικογένεια της, σε ένα σπίτι 10 δωματίων. Αυτό, το αγόρασαν το 2004 έναντι 240.000 λιρών. Οι Radfords το 2018 απέκτησαν τον 21ο παιδί τους, ένα κοριτσάκι που ονόμασαν Bonnie. Είχαν ανακοινώσει μέσω social media ότι δεν σκοπεύουν με τίποτα να αποκτήσουν άλλο παιδί. Μάλιστα, ανέφεραν πως το κεφάλαιο της τεκνοποίησης είχε κλείσει για τα καλά για εκείνους. Ωστόσο, σε πρόσφατο ρεπορτάζ της DailyMail η πολυμελής οικογένεια που αποτελεί φαινόμενο όχι μόνο στην Αγγλία αλλά και παγκοσμίως αποκάλυψε ότι σύντομα θα καλωσορίσει το νέο μέλος της, καθώς η Sue είναι έγκυος 15 εβδομάδων. Μάλιστα η ίδια ποζάρει περιχαρής με το υπερηχογράφημα, λέγοντας ότι σύντομα θα είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμα και το φύλο του μωρού.

Αληθινή ιστορία: Πρόκειται για μία πέρα ως πέρα αληθινή περίπτωση. Πρόκειται για μία 44χρονη μητέρα, η οποία έχει είκοσι ένα παιδιά. Μάλιστα, δεν σταματά εκεί ο αριθμός των παιδιών της. Αυτό, διότι η ίδια και ο σύζυγός της περιμένουν το 22ο παιδί της οικογένειάς τους. Αναλυτικότερα:

Αληθινή ιστορία: Πώς ξεκινά

Η περίπτωση της 44χρονης σήμερα Sue Radford έχει απασχολεί αρκετά τον βρετανικό Τύπο. Πρόκειται για την μητέρα της μεγαλύτερης οικογένειας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Αγγλία. Η Radford είναι παντρεμένη με τον 48χρονο Noel. Απέκτησε το πρώτο της παιδί σε ηλικία 23 ετών. Ζει στο Lancashire της Βρετανίας με την τεράστια οικογένεια της, σε ένα σπίτι 10 δωματίων. Αυτό, το αγόρασαν το 2004 έναντι 240.000 λιρών.

ADVERTISING

Οι Radfords το 2018 απέκτησαν τον 21ο παιδί τους, ένα κοριτσάκι που ονόμασαν Bonnie. Είχαν ανακοινώσει μέσω social media ότι δεν σκοπεύουν με τίποτα να αποκτήσουν άλλο παιδί. Μάλιστα, ανέφεραν πως το κεφάλαιο της τεκνοποίησης είχε κλείσει για τα καλά για εκείνους. Ωστόσο, σε πρόσφατο ρεπορτάζ της DailyMail η πολυμελής οικογένεια που αποτελεί φαινόμενο όχι μόνο στην Αγγλία αλλά και παγκοσμίως αποκάλυψε ότι σύντομα θα καλωσορίσει το νέο μέλος της, καθώς η Sue είναι έγκυος 15 εβδομάδων. Μάλιστα η ίδια ποζάρει περιχαρής με το υπερηχογράφημα, λέγοντας ότι σύντομα θα είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμα και το φύλο του μωρού.

Αληθινή ιστορία: Η συνέχεια

Η οικογένεια Radford λαμβάνει κάθε μήνα 170 λίρες ως επίδομα πολυτέκνου , αλλά ξοδεύει πολλά-πολλά περισσότερα. Σύμφωνα με την ίδια την Sue, oι Radofords πληρώνουν την εβδομάδα 350 λίρες την εβδομάδα μόνο για τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, ενώ αν αποφασίσουν να βγουν για ένα απλό φαγητό με όλα τα παιδιά τους τότε χρειάζονται για μία συνηθισμένη έξοδο περίπου 150 λίρες την φορά, ενώ μία βόλτα στο σινεμά κοστίζει 100 λίρες για μία μόλις προβολή. Όσο για τις δουλειές του σπιτιού αυτές δεν τελειώνουν ποτέ. Η Sue βάζει καθημερινά 18 κιλα άπλυτων ρούχων στο πλυντήριο, ενώ χρειάζεται 3 ώρες κάθε βράδυ για να συμμαζέψει όλο το σπίτι. Στα ταξίδια η οικογένεια δεν μπορεί να πάει πουθενά με λιγότερες από 7 μεγάλες βαλίτσες με τους γονείς να περιγράφουν τη διαδικασία αναχώρησης για διακοπές ως «στρατιωτική επιχείρηση» με άπειρα πράγματα να περιφέρονται σε κάθε γωνιά του σπιτιού και ένα ατελείωτο χάος στο πακετάρισμα των ρούχων.

Παρόλα αυτά οι Radford, που ζουν αποκλειστικά από τα έσοδα μίας επιχείρησης αρτοποιίας που διατηρεί ο Noel, δεν μετανιώνουν στιγμή για την τεράστια οικογένεια τους. Το 2009, σε μία στιγμή ακραίου άγχους και πίεσης η Sue είχε υποβληθεί σε βαζεκτομή ωστόσο αποφάσισε να την αφαιρέσει λίγο καιρό μετά προκειμένου να αποκτήσει κι αλλά παιδιά.

 

Fresh & Green Market
Μάρκετ τροφίμων
"Ο ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ"


Δείτε τις προσφορές μας

www.freshgreenmarket.gr
ΕΙΔΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΕΙΔΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Την Ειδική Πιστοποίηση των
κάτωθι ΝΠΙΔ ως φορέων
παροχής υπηρεσιών κοινωνικής
φροντίδας μη κερδο−
σκοπικού χαρακτήρα
ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ
1. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕ−
ΡΙΧΩΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ»
με έδρα τη Δράμα
Αρ. ΦΕΚ 1390
6 Σεπτεμβρίου 2010.
ΦΟΡΕΑΣ-ΝΠΙΔ -ΜΚΟ
Αριθμός Εθνικού Μητρώου
01101ΣΥΕ12046074Ν
Ειδικό Μητρώο ΜΚΟ
01101ΣΥΕ12046074Ν
Ημερ απόφ.05 Ιαν.2005
ΓΠ:Π2γ/132106/04
Νόμος2646/98.

 

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΤΗΣΙΑ ΘΕΩΡΗΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΤΗΣΙΑ ΘΕΩΡΗΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ

Σας ανακοινώνουμε ότι έχει  αρχίσει η διαδικασία ΘΕΩΡΗΣΗΣ των πολυτεκνικών βιβλιαρίων .

Παρακαλείσθε προσερχόμενοι στα γραφεία του Συλλόγου μας να τηρείται τα μέτρα προστασίας που εξήγγειλε  η Κυβέρνηση για την προστασία μας από τον covid-19. Τα γραφεία θα είναι ανοικτά κάθε Τρίτη και Πέμπτη   από τις 0900 π.μ έως στις 1300 μ.μ. Για έκτακτες περιπτώσεις καλείτε στα τηλέφωνα 6934031168 ή στο 6974422442 όλη την ημέρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 
ΣΥΝΔΕΣΗΛογότυπο Συλλόγου

Find us on Facebook