ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Έχουμε 50 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αυτόματος Τηλεφωνητής Ενημέρωσης
2521023266
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ -ΥΔΡΕΥΣΗ

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη μείωση δημοτικών τελών στους πολύτεκνους του Δήμου Δράμας για όσους έχουν ενταχθεί ξεκινά τον Νοέμβριο και μέχρι 30 Ιανουαρίου 2019. Η κατάθεση δικαιολογητικών γίνεται στο γραφείο 131-ισόγειο Διοικητηρίου από τις 9:00 έως 1:00, με φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και φωτοαντίγραφο απόδειξης ΔΕΗ ( στο όνομα του ενδιαφερομένου ή στο όνομα ιδιοκτήτη με την ηλεκτρονική δήλωση μίσθωσης ακινήτου) και τις δύο σελίδες. Επίσης στον Δήμο Προσοτσάνης η ταυτοποίηση για όσους έχουν ενταχθεί ήδη στην μείωση των δημοτικών τελών των Πολυτέκνων για τα δημοτικά τέλη και νερό  θα αρχίσει τον Νοέμβριο 2019, για νέους πολυτέκνους πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τον Φεβρουάριο -Μάρτιο κάθε Χρόνο.

 

NEWSLETTER


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
20130329

Εισαγωγή σε Πανεπιστήμια χωρίς Πανελλαδικές: Ανοικτή η δοκιμαστική εφαρμογή Α' Δήλωσης

Τι να κάνετε στην παρούσα φάση - Αναλυτικές οδηγίες

Ανοικτή παραμένει η πλατφόρμα https://a-dilosi.it.minedu.gov.gr/ για την δοκιμαστική Α’ Δήλωση προτίμησης Τμημάτων των μαθητών που θα φοιτήσουν στη Γ Λυκείου, από την οποία θα προκύψουν τα Τμήματα Ελεύθερης Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευσης (σ.σ. τα λεγόμενα “πράσινα” τμήματα που οι απόφοιτοι Λυκείου θα εισάγονται χωρίς Πανελλαδικές), παρά το γεγονός ότι η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως στη συνάντηση με το ΔΣ της ΟΛΜΕ διαφάνηκε ότι προτίθεται να κάνει τροποποιήσεις επί του συγκεκριμένου σημείου του νέου συστήματος εισαγωγής στα ΑΕΙ.

Την εφαρμογή άνοιξε ο πρώην υπουργός παιδείας Κ. Γαβρόγλου δύο ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, με σκοπό την εξοικείωση των μαθητών με το νέο σύστημα. Τι να κάνετε στην παρούσα φάση

Στην παρούσα φάση, η εφαρμογή αυτή έχει μόνο το σκοπό της επίδειξης (demo) ώστε να πάρετε μια πρώτη γεύση για το τι θα δείτε τον Οκτώβριο. Μέχρι τότε, η κατανομή των τμημάτων στα επιστημονικά πεδία δεν είναι οριστικοποιημένη, οπότε μπορεί να γίνουν μικρές αλλαγές.

Για να εισέλθετε στο demo, χρησιμοποιείστε τους κωδικούς εξετάσεων 20000011, 20000012, 20000013 και 20000014 για τα επιστημονικά πεδία 1, 2, 3 και 4 αντίστοιχα. Για όλους αυτούς τους κωδικούς εξετάσεων ο κωδικός ασφαλείας είναι «123».

Στο demo μπορείτε να δείτε τη μορφή της Α’ Δήλωσης αλλά δε μπορείτε να κάνετε αλλαγές, ούτε να οριστικοποιήσετε.

Οδηγίες

1. Η υποβολή της Α΄ Δήλωσης είναι υποχρεωτική, ακόμα κι αν δεν ενδιαφέρεσαι για πρόσβαση σε Τμήματα Ελεύθερης Πρόσβασης (ΤΕΠ). Αν δεν την υποβάλεις, χάνεις το δικαίωμα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ακόμα και μέσω πανελλαδικών εξετάσεων.

2. Να θυμάσαι ότι οι επιλογές σου δεν είναι δεσμευτικές. Η Α΄ Δήλωση σου προσφέρει τη δυνατότητα να εισαχθείς σε κάποιο Τμήμα χωρίς εξετάσεις, αλλά διατηρείς το δικαίωμα τον ερχόμενο Φεβρουάριο να αρνηθείς το τυχόν ΤΕΠ που δήλωσες και να πας για πανελλαδικές. Στην περίπτωση αυτή η Α΄ Δήλωση παύει να ισχύει και είναι σαν να μην έγινε ποτέ.

3. Πριν ξεκινήσεις την επιλογή Τμημάτων, βεβαιώσου ότι τα ατομικά σου στοιχεία είναι σωστά.

4. Στην Α΄ Δήλωση μπορείς να εντάξεις από 1 μέχρι 10 Τμήματα.

5. Η σειρά προτίμησης δεν έχει σημασία.

6. Μέχρι να οριστικοποιήσεις τη δήλωσή σου (και εφόσον δεν έχει εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής), μπορείς να την αλλάξεις όσες φορές θέλεις.

7. Μην ξεχάσεις να οριστικοποιήσεις την Α΄ Δήλωση μέσα στην οριζόμενη προθεσμία, αλλιώς θα είναι σαν να μην την έκανες, με συνέπεια να μην μπορέσεις να συμμετάσχεις ούτε στις πανελλαδικές εξετάσεις.

8. Σύντομα, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας Α΄ Δήλωσης, θα γνωρίζεις αν στις επιλογές σου υπάρχουν ένα ή περισσότερα ΤΕΠ και ποια είναι αυτά. Τα ΤΕΠ δεν είναι προκαθορισμένα. Το αν κάποιο τμήμα θα χαρακτηριστεί ΤΕΠ εξαρτάται από το πόσοι/ες υποψήφιοι/ες θα το περιλάβουν στην Α΄ Δήλωση. Αν το περιλάβουν λιγότεροι από τους εισακτέους, τότε χαρακτηρίζεται ΤΕΠ.

 

Fresh & Green Market
Μάρκετ τροφίμων
"Ο ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ"


Δείτε τις προσφορές μας

www.freshgreenmarket.gr
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ


ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

-ΜΑΡΚΕΤ ΒΙΤΡΙΝΑ ΨΥΓΕΙΟ ΡΑΦΙΑ ΠΑΓΚΟΙ

και  ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. ΤΗΛ 6934031168

 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου καθορίστηκε η λειτουργία των Γραφείων από

10 Δεκεμβρίου  2019 ως εξής .

Δευτέρα , Τρίτη  Τετάρτη , Πέμπτη , από 09.00 έως 1300.

Για έκτακτες Περιπτώσεις μπορείτε να καλείτε το τηλ. 6934031168.

Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

 

 

 
ΕΙΔΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΕΙΔΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Την Ειδική Πιστοποίηση των
κάτωθι ΝΠΙΔ ως φορέων
παροχής υπηρεσιών κοινωνικής
φροντίδας μη κερδο−
σκοπικού χαρακτήρα
ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ
1. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕ−
ΡΙΧΩΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ»
με έδρα τη Δράμα
Αρ. ΦΕΚ 1390
6 Σεπτεμβρίου 2010.
ΦΟΡΕΑΣ-ΝΠΙΔ -ΜΚΟ
Αριθμός Εθνικού Μητρώου
01101ΣΥΕ12046074Ν
Ειδικό Μητρώο ΜΚΟ
01101ΣΥΕ12046074Ν
Ημερ απόφ.05 Ιαν.2005
ΓΠ:Π2γ/132106/04
Νόμος2646/98.

 

 
ΣΥΝΔΕΣΗΛογότυπο Συλλόγου

Find us on Facebook